torsdag 31 oktober 2013

HuaHin

Vid 9 tiden stack vi till Huahin för att uträtta en massa saker.
Första stoppet blev Market Village, Roffe var tvungen att ha en ny telefon, eftersom han tappade sin på vägen mellan Arlanda och Bangkok. Troligen åkte den ur väskan på planet.

Jag köpte även nya träningsskor att ha inomhus här nere.

Sen vid lunchdags mötte vi upp Leffe, samt Lars och Lena som också var i Huahin. Vi åt salladsbuffe på en restaurang som heter Sizzler. Det var gott, och en massa nyttigheter att välja på.

Sen skildes våra vägar då vi hade fler ärenden att uträtta. Lars och Lena skulle stanna över natten i Huahin, och Leffe skulle också dra vidare.


Här är en ny hund som gillar att vara inne hos oss. Hon har väl busat med Changen när vi inte har varit här. Hungrig är han iallafall!



 Vår lilla Chang, den enda som nu finns kvar av våra tre hundar.


Imorse var jag vaken tidigt, så jag slängde in en plåt med frökex i ugnen. 




Roffes nya 5S, den var svår att få tag i, men vi lyckades hitta en iallafall. Ett par tusen billigare än i Sverige. (Dålig bild)



I förrgår var vi till möbelaffären och hämtade nya överdrag till soffan, det satt vita överdrag på när vi köpte den, men det är ganska opraktiskt. Men det blev jättefint.



Här är den lilla nya hunden som envist stannar hos oss.


Skypade med min kära syster och dotter ikväll, allt är bra där hemma, och det är alltid skönt att höra.

Vi åt middag hemma, hade köpt jättegoda fiskfiler på Tesco som vi stekte och gjorde ordning. Vi var  helt slut efter dagen, så det blev en tidig kväll.


Ha en bra dag i Sverige, så hörs vi vidare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar