torsdag 15 mars 2012

Torsdag 120315, Taklagsfest.....

Idag började vi dagen med promenad igen. När vi kom hem var städerskan här, så det blev en snabbfrukost innan vi drog till stranden, så att hon får städa ifred. Roffe var förbi Lotus 1 idag, vårt gamla hus, för Obama, vakten hade sågat ner vår bananstock och ville att vi skulle ha den. Nu ligger den i ett skåp här hemma och mognar till, städerskan vår rekommenderade oss att göra så.
Egenodlade bananer! Får se hur dom smakar sen, återkommer i frågan.

Låg och läste en stund innan vi sen drog på lunch till Ann. Tog ett jäkla tag idag att få maten, men det berodde på att gasolen tog slut mitt under lunchruschen. Men men, så kan det vara i Thaland.........inga problem......

Sen åkte vi förbi Sjöboden en stund, och hälsade på den lilla söta valpen igen. Nu biter den tydligen på allt den kommer åt, även Eys tår ibland!! Ont ont!

Sen drog vi ner till Jack Bech Resort för att titta efter det trgiska som hände där i måndags natt. Bifogar länken till Expressen. Enligt ryktena har dom suttit på kvällen och berättat att dom hade mycket pengar med sig, och det var inte så bra gjort. Kocken och vakten på Jack Beach samt 3 till var tydligen inblandade i det hemska som skedde. Kan inte tro att något sånt händer här i vårt paradis! Det var ialla fall en massa poliser och militärer i området.
Annars är Jack Beach en helt gudomlig plats här i byn, tyvärr alldeles för eftersatt med renovering mm, men stället har charm.

http://www.expressen.se/nyheter/par-mordat-i-thailand---for-bara-400-kronor/

Visst är det ljuvligt!



Lars, Lena och Uffe svalkar sig med en öl.

Eyy svalkar sig med en glass!

Hem och duscha sen iväg till Yut. Ikväll har vi gått ihop och bestämt att vi ska bjuda Phias byggkillar på taklgsfest. Dom har gjort bra jobb hos oss allihopa och vi tycker det är kul att få tala om det för dem och bjuda dem på lite mat och wisky!

Maten vi beställt. En viss del var riktigt stark thaimat, och en viss del falangmat. När dom lagar riktigt starkt, så kan vi inte äta det.

Vår goa kockerska Yut.

Jag hittade lite gott att lägga på tallriken.

En del av Phias "worker".

Målare, "halv-big-boss" och Roffe. Skål!!!

Fler workers!

De här killarna ville sitta och bli fotade med två "falangtjejer" dom hade inte blivit det förut och tyckte det var jättekul! Och två Lenor till på köpet!!!

Kvällen blev ganska tidig, men killarna tyckte det var kul och det gjorde vi också.
Vi måste tacka Phia också, "the real big boss", för hon finns alltid till hands för oss här i Huay Yang!! Thank you Phia!!

Sov gott allihopa! Hörs imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar