söndag 25 mars 2012

Torsdag 120322, Huahin

Grattis Lars Hallklint på födelsedagen!

Idag hämtade Lars o Lena oss strax efter 8, för vidare färd mot Huahin. Första stoppet gjorde vi på en stor mataffär precis utanför Huahin. Vi ville titta vad dom hade för sortiment till nästa säsong, så att man inte behöver ta med sig bl.a. kaffe, ost etc. Kollade runt lite innan vi drog vidare mot Black Mountain. Lars och Lena hade aldrig varit där förut, och vi hade några presentkort vi ville utnyttja i shopen innan vi åkte hem. Blev lite shopping, några tröjor, en kjol mm.
Sen bjöd vi Lars och Lena på födelsedagslunch. Smakade mycket bra!
Lena och jag åt Black Mountain-pasta. Svart pasta med oxfile, tomater, gräddsås.... Gött! Lars åt lax med dillstuvad potatis och Roffe Texmex burgare. Alla mätta och nöjda. Det var kul att visa dem var vi håller hus varje torsdag och vad vi pratar om för fin golfbana.

Färden gick sen vidare in till Huahin och till hotellet My Place. Mycket fint hotell tycker vi och ligger bra till i förhållande till nattmarknaden.

Efter incheckning drog vi till Bangkok Hospital, Lars och Roffe ville kolla med dem vad det skulle kosta att göra en ögonoperation för att slippa glasögon. Dom fick träffa en doktor efter 10 minuter och det gjordes en undersökning på dem. Läkaren rekommenderade ingen av dem att göra operation, pga olika anledningar. Men det var ju bra att dom kollade, nu vet dom.

Tog sen en tuktuk tillbaka till hotellet för en dusch innan vi skulle äta middag och göra nattmarknaden.

Blev lite bubbel för att fira Lars1

Sen bjöd Lars och Lena oss på god mat på restaurangen Prime. Tack snälla ni!
Sen var det shopping som gällde. Blev lite smått och gott innan vi ramlade hemåt med alla kassar!

God Natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar