fredag 16 november 2012

Lördagen den 17 november 2012

Idag var vi pigga i fötterna, så det blev en långpromenad som vanligt. Stannade till på Chang Corner och körde lite styrketräning innan vi vandrade hemåt.
Sen blev det frukost med en massa god frukt, ägg, kaffe mm.

Har idag gjort iordning anmälningslistor mm till det stora golfmästerskapet som vi håller i. Det går av stapeln i februari. Man kan läsa mer om detta på facebook, på changcorners facebook. Jag uppdaterar anmälningslistan där vartefter.

Nu väntar vi på att Uffe ska komma hit, vi ska köra upp våra sängar/solbäddar som vi har på altanen till Pois föräldrahem, eftersom vi inte använder dem och har beställt nya soffor, som vi hoppas kommer idag. Hon ville gärna ha dem.


Dom här solbäddarna körde vi till hennes föräldrahem.

Pois minsting, Nai, 4 år. Lite blyg.

På eftermiddagen tog vi cyklarna och hojade en liten runda. Åkte även ner till Tord och Lisbeth för att hälsa henne välkommen till Huay Yang. Som Tord har väntat!

Sen blev det stopp hos Lars och Lena, innan vi kom hem.

Ikväll V75 på Chang Corner, så det blev en tidig middag hos Kaew. Datorn var med oss ikväll och det buffrade ingenting när hästarna sprang. Tyvärr sprang dom inte som vi ville bara. Men men....

 Maggan och Ingela från Karlstad.

Kvällens personal, Phia, Poi och Bang.

 Poi och Lena kolla på foton från Sverige.

De väldigt intresserade sitter inne vid bildskärmen och tittar. Mycket folk ikväll, jättekul!

Kvällen gick fort, och vi var hemma igen strax efter 23.00. Imorgon bitti ska vi på bröllop kl. 07.00! Nu måste vi sova! Godnatt!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar