onsdag 14 november 2012

Onsdagen den 14 november 2012

Eftersom jag inte mådde så bra igår, så blev det bara lilla rundan idag, för att känna mig för. Det gick bra. Mår mycket bättre. Åt en stadig frukost, och sen åkte vi ner till Chang Corner och röjde runt lite. Satte upp lite nya white board, för travet och golfresorna som vi anordnar. Blir kladdiga och svåra att få rena efter några säsonger. Men nu är det nytt och fräscht.
Nya fräscha tavlor.
Idag torsdag, fullt på golfresan redan förra veckan. Kul!
En tavla över Huay Yang, så alla ska hitta rätt.
V75 tavlan, där man kan skriva upp sig om man vill köpa en andel till travet som vi sänder varje lördag på Chang Corner. Efter allt fixande drog vi till Ann och åt lunch, sen blev det stranden ett par timmar. Svalkade så skönt där nere.
Vårt tillhåll på stranden, samma som förra året.
Ett tempel som Lars och Roffe skaffade, fanns ett förut men det hade gått sönder, så nu har vi ett nytt fint.
Visst ser det härligt ut!
En liten sittgrupp som thaiarna ordnat! Åkte sen hem och slappade en stund. Lars och Lena tittade förbi och tog en liten kall öl med oss. Trevligt! Åkte sen och handlade lite innan det var dags för dusch och middag. Fördrink nere hos Lars och Lena, sen var det tacobuffe hos Bengts, det var supergott! Massa gott att välja på. Kan klart rekommenderas! Tidig kväll eftersom Roffe ska upp och spela golf i Huahin idag. Ha det gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar