fredag 25 november 2011

Fredag 111125, Fixardag!

Ja, som sagt vaknade vi redan 05.30. Släppte ut hundarna och kollade nyheterna på internet. Efter det, vid 06.30 bestämde vi oss för att gå till fredagsmarknaden i byn. Tar väl 30 minuter att gå dit.
På vägen en bit från vårt hus ligger Klea Restaurant, dom har två jättesöta hundvalpar. Dom var vi tvungna att hälsa på.
Sen travade vi vidare mot marknaden. På en äng, eller ett fält där det växer kokospalmer, har dom tagit ner en hel del palmer, och sen på den stubben som är kvar, har dom lagt en del av stocken. Vi förstår inte riktigt varför. Men vi har sett det vid ett flertal tillfällen.


På marknaden kan man hitta det mesta, från blommor till grishuvuden. Lite bilder från marknaden.






På hemvägen gick vi förbi "Clas Olson", järnaffären i byn. Där har vi vår lilla Pippi, som vi för 4 år sen försökte få till som områdeshund på Lotus 1, men vi fick inte majoritet för detta. Hon bodde hos oss, på Lotus 1 i några veckor, och än idag känner hon igen oss när vi går förbi. Idag är hon mormors mor. Det går fort här i Thailand. Jättemysiga hundar som har det bra hos Pim i järnaffären.



Efter att fixat och donat hemma i huset idag, skruvat upp handdukshållare, badrumshyllor, mm mm så åkte vi till Ann och åt. Hon hade nyöppning av sin restaurant idag. Gott som vanligt.



Sen följde Stig o Irene med hem och kollade in vårt hus. Vi drack en kopp kaffe, och då dök även Göran Karlsson upp och tog en fika. Han bjöd hem oss på adventskaffe på söndag. Gott!

Efter dom åkt hem kom Eva Britt och Wille och pratade en stund. Och nu är det dags för dusch innan middagen. Uffe o Co kommer hem innan sen ska vi till Klea och äta.
Ha det bra alla, så hörs vi imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar