lördag 19 november 2011

Lördag 19 november, Shopping vid Burmagränsen

Grattis alla som heter Elisabeth!
Idag hade vi bokat buss till Burmagränsen för lite shopping, vi var 9 st som åkte iväg vid 8.30.
Man kommer ju inte in i Burma som turist, men burmeserna får komma in i Thailand, vid detta ställe. Någon slags frizon kan man väl säga. Varje lördag är det stor marknad här. Det som kanske säljs mest av är orkideer av alla de slag.






Blev lite inköp. några orkideer, badskor samt lite frukt.

Eftermiddagen blev en dag vid vår pool. Nu har vi hållt på att flytta och dona varenda dag så det var skönt att få slappa lite, läsa en bok nån timme.

Vid 18.00-tiden kom våra kamrater och tog en drink innan vi åkte iväg till Tamarind för att äta.
Astor och Kerstin, samt Eva-Brit och Wille.


Efter middagen drog vi direkt till Chang Corner, för det var ju V75. Varje lördag lämnas det in ett V75 system därnere. 500 bath/andel, och det brukar vara runt 10 personer som är med.
Tyvärr har vi samma problem därnere, att inte internet är tillräckligt starkt för att få en bra bild. Men dom bygger ut internetnätet hela tiden här nere, så det kommer väl att fungera så småningom.
Det var riktigt spännade faktiskt, för systemet gav till slut 5 rätt, missade i de två sista loppen. Men vi fick 5 st femmor vilket gav 2600 sek tillbaka. Vi kommer att spela för det nästa vecka.
Några tog en kaffe eller en öl därnere, och satt och småpratade.
Bernt och Inger, grannar från Lotus 1. Finns på plats i stort sett varje lördag.

Wille dricker Irish Coffe.

Grannen till Chang Corner kom in med en massa frukt som han bjöd på. Papaya och ananas. Jättegott!

Vi säljer lite svenskt godis på Chang Corner, Bilar och Salta katten. Ostbågarna är på väg, en tyvärr har det blivit försenat pga allt som hänt i Bangkok.

Phia och grannen servade oss under kvällen. Tyvärr har jag inte namnet på killen, men han är en jättebra frisör tydligen fick jag reda på ikväll. Så jag kommer att prova att klippa mig där nästa gång.


Kl. 23.00 skulle vi ta moppen och åka hem, men det visade sig att vi hade fått punktering. Som tur var hade inte Phia hunnit iväg så vi fick åka med henne hem. Blir till att åka o laga punktering imorgon. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar