onsdag 23 november 2011

Onsdag 23 nov, 2 hundar till hushållet.

Idag onsdag startade vi med en långpromenad på 1,5 timme. Jätteskönt att gå innan solen går upp. Det har varit otroligt varmt härnere för att vara november, men vi klagar inte.
Vi har en trädgårdsmästare/dam som kommer varje morgon till vår tomt och vattnar och fixar i trädgården.
Sen har vi nästan varje dag olika hantverkare som kommer, eftersom det är lite småsaker som ska justeras och som vi vill ändra eller lägga till.
Vår trädgårdsdam, vill inte vara med på bild!

Monterar duschmunstycke till duschen ute.


Idag åkte vi förbi Anns restaurang, hon håller på att bygga ut. Hon fick bara plats med 4 bord så nu får hon plats med 6 eller 7 bord. Hon flyttar köket lite bakåt. Hon hade fullt på restaurangen nästa varje kväll, så det kommer nog att bli kanonbra.






Sen åkte vi hem till Mia o Göran, som lovat följa med oss till hundgården för att hämta hem två hundar till oss. Varin var jätteglad att vi ville ta hem två hundar, det blev en brun hund och en vitspräcklig. Jättefina. Varin tyckte det var bra att ta två hundar eftersom dom har glädje av varann då.

Tack Mia o Göran för hjälpen!





Duschade och tvättade dem på kvällen. Det tyckte dom var jätteskönt, så dom stog gärna kvar under vattenslangen.
Dom nosade runt på tomten i flera timmar innan dom kunde komma till ro, och inse att dom skulle stanna här. Dom har sovit inne i huset inatt, smågnällt lite, så lite svårt har Roffe och jag haft att sova. Men det kommer att lösa sig.





Igår eftermiddag fick vi hem sängen vi beställt i Huahin. Enkelsäng med säng under som man kan dra ut. "Kommer bli jätteskön att sova i, Alexandra!


Vi fick även monterat en parabol igår, så att vi kan få in SVT World. Ganska skönt att ha svensk tv härnere ibland. Vi har även 2 svenska radiokanaler med där. Detta tack vare att vi har så dåligt internet just nu, så det kan man inte köra tv program via. Buffrar hela tiden.


Vi var även och tog emot våra hyresgäster, Tord o Lisbeth, på Lotus 1. Dom ska hyra huset tom februari månad.
Middagen åt vi hemma eftersom vi hade hundarna att passa på. Vi tyckte det kunde vara bra för dem att vi fanns här hela kvällen.
Vi hörs imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar