söndag 27 november 2011

Söndag 111127, Första advent.

Igår morse blev det lite sovmorgon, vi var inte i säng förrän runt 24.00 tiden. V75 håller på så länge, sen när man kommer hem från det är det så skönt att sätta sig en stund hemma på altanen och slappa ner. Roffe lyckades iallafall få 6 rätt, så det finns fortfarande ca 500 kr kvar att spela för.
Efter frukost åkte jag ner till Jims Salon och fick naglar och fötter fixade. Totalt kostade det 80 bath = ca 16 kr.
Det är Jims dotter som fixar med manikyr och pedikyr.


Blev en lunch hos Ann efter det, sen åkte vi hem och fixade lite. Noah och Milo ringde farfar på skypen på eftermiddagen, och vi visade dem via webkamera hundarna, poolen mm. Dom kommer ner i februari och hälsar på, och det ser vi verkligen fram emot. Kram till hela familjen!

Sen slumrade vi en stund i skuggan, vi skulle bort igår kväll också. Var bjudna till Göran och Maggan Karlsson på adventskaffe. Dom bor på Orchid 3. Köpte en liten kruka med en orkidee i och gav oss iväg vid 6-tiden.
Innan vi åkte så skypade vi även med våra golfkompisar Yvonne och Lorentz. Dom befinner sig i Portugal med husbilen, och berättade att dom har ca 20 grader varmt på dagarna. Ha det fortsatt bra därnere!




Vi fick glögg och pepparkakor. Sen drog vi vidare till Tamarin för att äta middag, god mat, men det tog en jäkla tid innan vi fick mat. För mycket folk som var där och åt, och tyvärr lite för lite folk i köket. Men men, vi hade ingen brådska.
Eva-Britt, Astor, Wille och Göran.

Göran, Kärstin och Maggan.

Kaffe med kaka efter middagen hemma hos Maggan och Göran!
Tack för en jättetrevlig kväll!

Även igår kväll satte vi oss en stund på altanen. Lite svalt och skönt. Vi brukar sammanfatta dagen när vi sitter och filosoferar, samt tänka på vad lyckliga vi är som kan tillbringa vintrarna här nere.

Nu har precis frukosten klarats av och ännu en solig dag ser det ut att bli. Idag ska vi ta en tur till Prachuap och handla lite. Måste ha en madrass till gästrummet, (innan Alexandra kommer) samt lite smågrejor.
Ha en bra dag! Kram kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar