tisdag 29 november 2011

Tisdag 111129

Igår var vi till Prachuap Khirikhan och handlade på förmiddagen.Blev en madrass till gästrummet, lite fler backar/lådor att stoppa saker i samt lite prylar till hundarna.
Bilen fullastad igen!

Affären som vi har handlat en hel del i.


Nästan vid varje rödlyse i Thailand står det thaiare och vill sälja en blomsteruppsättning som man hänger i backspegeln. Detta ska bringa tur på färden. Kostar 20 bath = 4kr. Dom luktar otroligt gott.


Lunchen åt vi som vanligt hos Ann.
Eftermiddagen och kvällen höll vi oss hemma, hade handlat fläskkotletter på Tesco/Lotus, så det lagade vi till kvällsmat. Skönt att äta hemma och inte åka iväg varenda kväll, när man är nere så länge.
Kollade en dvd film, sen var det dags att sova

Vaknade 5.30, inte konstigt när man somnar så himla tidigt varenda kväll. Tog en fika och sen en långpromenad, tog 1,5 timme att ta oss runt vår runda. Några stopp på vägen blev det, med lite pratglada både thaiare och svenskar. Skönt att gå tidigt innan solen bränner på för fullt.
På förmiddagen tittade Teija och Christer förbi, ville titta på nya huset. Vi satt och pratade en stund innan det (igen) var dags för lunch. Dagarna går så himla fort.

Åkte till Chang Corner, och fick en pratstund med Maggan, som var där och fikade. Var även förbi den nya rangen i byn och tittade. Jag hade inte varit där förut. Blir till att åka och slå golfbollar där någon dag.

Hem och jobba lite, och nu sitter vi och slappar. Ikväll ska vi till Yuts restaurang, som har något slags jippo. Vi får se vad det blir.
Rapport kommer imorgon.
Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar