lördag 19 november 2011

Fredag 18 nov, Shoppingrunda

Idag var det dags att shoppa lite. Vi började hos möbelaffären i byn. Vi hade varit där förut och tittat så vi visste ungerfär vad vi ville ha. Det blev ett matbord med sex stolar i plastrotting och två sköna fåtöljer att sitta och läsa i, med ett litet glasbord till.
Möblerna fick vi hemkörda och det blev jättefint.







Sen åkte vi vidare till trädgårsmästaren, hade fått order av vår trädgårdskötare att inhandla jord och "vitamina" till vår trädgård.
Här finns massor med kul att handla. Krukor, växter mm.



Efter det drog vi till Tesco/Lotus i Prachuap, och inhandlade en tv och dvd. Vi har ju haft Svt Europa i det andra huset, och nu vill vi gärna ha det här också. Skönt att ha lite svensk tv att titta på, likaså radio. Tyvärr har vi lite för dåligt bredband här, för att kunna köra radio mm via internet. Försökte få till så att vi kunde koppla datorn till tv:n, men jag fick inte till det. Så Lars kommer imorgon och hjälper till.
Nya tvn!

Vi åt middag hos Yut ikväll, grönsaker i oystersås samt kyckling med vitlök. Så himla gott! Vi bestämde att vi skulle åka till Dancing Korn imorgon. Dvs burmagränsen, där är det stor marknad varje lördag. Även Yut ville åka med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar