lördag 19 november 2011

Torsdagen den 17 november, Golf på Black Mountain, Hua Hin

Avresa från Chang Corner kl. 07.30, för vidare färd mot Hua Hin. Idag var vi 12 st som åkte med. Jättekul! Det var en riktigt solig dag och vi bävade för hur varmt det skulle bli. Vi var nämligen tvungna att gå, dom höll på att reparera bilvägarna på banan, så golfbilarna fick inte användas denna dag. Men det gick faktiskt riktigt bra att gå!
Varmt var det, men det funkade. Varken Roffe eller jag spelade någon kanonrunda, men Roffe kom 3:a och jag kom faktiskt 4:a. Får man vara nöjd med.
Efter avslutad runda, äter vi alltid där. Dom har kanonmat! Jag tror att den svenska kocken är kvar, och vill man ha "falangmat" så är den oslagbar.
Väl hemma gick luften ur oss, vi tog oss iallafall iväg och åt en nudelsoppa och tog ett glas vin hos Ann. Hon har öppnat restaurang i år, och hon lagar väldigt god mat. Det har blivit en samlingsplats för några i det här gänget härnere, så efter ett tag dök både Lars, Uffe, Ola, Wille, Mats och Ey upp. Vi bröt upp ganska tidigt efter en slitsam dag på golfbanan. Imorgon ska vi inhandla utemöbler till vårt nya hus. Lite bilder från golfbanan.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar