fredag 6 januari 2012

Fredag, 120106, Trädgårdsdag

I morse ingen promenad, det blev att kolla på ishockey istället. Vi har ju en Sk. slingbox står hemma i Älvsjö, vilket gör att vi via vår dator kan kolla på alla tv programmen hemma. Mycket smidigt. Det blir inte så mycket tittande, men imorse var det ju J VM i hockey så då åkte den fram. Spännande frukostunderhållning. Grattis Sverige!

I onsdags när vi åkte från Huahin, så stannade vi vid en blomsteraffär utefter motorvägen. Vi har varit där förut och vet att dom har jättebilliga plantor. Vi köpte 10 hibiskusplantor och 10 rosplantor för 500 bath ca 100 kr. Dessa skulle då planteras idag, så det var bara att sätta fart. Hibiskusen satte jag bakom poolen, rev den det andra som satt där, hade på ny jord och fixade. Blev riktigt bra. Kul med lite färg där bakom mot den vita muren. Rosorna planterade jag på gaveln av huset, där vi brukar ligga och sola. Blev också jättebra. Men vi skulle ha köpt lite fler plantor, men det får vi göra nästa gång vi passerar.

När jag ändå var i farten så städade jag bort allt som hade med julen att göra, ljusslingor, julrosor, dukar mm. Nu får det räcka med julfirande för denna gången.
var över till grannen, och fick lite nya orkideer planterade i våra krukor.



Lunchen åt vi hos Yut, och efter det drog vi ner till Ola o Ey och kolla läget. Händer inte så mycket med poolen dom bygger, vi får väl se när den blir klar. I Olas hus däremot, där bilar de för fullt för att så småningom göra kök och badrum där.

Vi har också jobbare hemma hos oss, dom håller på att lägga sandwasch, på den delen av vägen som vi gjöt för några veckor sen. Nu hoppas vi att dom är klara.

En av jobbarna hade denna söta tjejen med sig.


Ikväll har vi bokat bord hos Ann, Hasse Demander med barn och barnbarn är på väg ner från Bangkok, likaså Uffe är tillbaka,denna gången med dottern Ida, ska bli kul att ses igen. Blir nog 15 st ikväll, så det blir kul.

Ja vi möttes upp hos Ann och efter att ätit där, bjöd vi hem alla till oss där vi fortsatte prata och dricka vin några timmar.
Uffe försöker få fart på kameran, och en glad Lena Ehn.

Liza och Sandra på plats i byn igen.


Ola, Lars och Lena.


Bella tog sig ett dopp hon.

Nu hemfärd för alla, själv ska jag diska innan jag hoppar isäng. God Natt och tack alla för en trevlig kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar