lördag 14 januari 2012

Lördag 120114, V75

Imorse var vi lite slöa efter allt ståhej igår, så vi valde att inte gå idag. Istället har vi hållt på och rensat ogräs och klippt gräs mm i trädgården. Kul att gå och pyssla runt lite. Sen åkte vi och tanka mopparna och åt lunch hos Yut. Där träffade vi på Tord och Lisbeth, så vi pratade ihop oss om att åka till Ranong och stämpla passen nästa vecka, måndag. Jag åker inte med eftersom jag inte behöver stämpla, men de tre åker över dagen. 30 mil enkel resa.
Var sen ner till X8, där Lillemor o Gösta samt Gunilla ska bo när de kommer ner på måndag. Handlade hem vin, öl, soda vatten mm till dem och satte in i kylen. Nu är det bara att komma för er!! Ska bli kul att ses!
Nu sitter vi och slappar hemma och laddar inför V75 ikväll. Jackpot var det visst någon som sa. Så det blir till att hålla tummarna som alla andra lördagar. Om en vecka är jag hemma i Sverige igen, ska hem och jobba i 2 veckor.

Idag när vi tankade så åker man över en bro, och där ligger en massa fiskebåtar ialla möjliga färger. Sticker sen ut på kvällen / natten för att fiska.

Ha en bra lördag allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar