tisdag 17 januari 2012

Tisdag 120117, Anns födelsedag

Idag blev det långa rundan. Solen stekte inte på så det var riktigt skönt att gå. Sen hem och brassa frukost, idag ägg, youghurt, papaya mm. Alla frukterna härnere är så himla goda!
Papaya!

La oss och läste varsin bok vid poolen. Sen kom Bernte förbi och pratade lite. Dom har varit i Sverige över julen, så det är kul att träffas igen. Han hjälpte Roffe iväg med vår moppe som la av häromdagen. Får se vad det kan vara för fel.

Lunchen åt vi hos Yut. Och där var mycket bekanta ansikten, som vanligt!
Grannarna på Lotus 1, Irene, Inger, Stig och Bernt.

Vår vakt Obama dyker ofta upp hos Yut, köper sig lite iskaffe, cola eller annat så han orkar vakta Lotus 1 hela dagarna. Kul kille!

Kl. 14 var vi bjudna hem till Hebbe o Kaew på fika. Så det blev caravanrace på mopparna dit. Han bor en bit norrut på motorvägen, men det går att åka kringel krokvägar till honom och det gjorde vi. Ola och Ey hittade, vi hade aldrig hittat rätt. Kul att åka i palmskogen och titta på växter, hus, mm.
Väl framme bjöds det både på öl och kaffe, efter att vi tittat runt i hans nybyggda hus. Fint var det.
Hasses barnbarn Bella och Oliver badar i vattenspridaren hemma hos Hasse.


Hasses hus på Lotus 2.

Gubbarna nedanför Hebbes takterass.

Kaffe och öl, smakade bra efter moppeturen.

Hasse behövde tanka sin moppe innan vi drog hem igen, så den här damen med barn drog iväg och fixade det på 5 minuter. Kul och praktisk sits till barnet.

Nu ska jag åka till Colibri och hjälpa Gunilla och få fart på internet, sen hem och ladda för Anns födelsedagsfest ikväll!
Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar