onsdag 11 januari 2012

Onsdag 120111, HuaHin dag 2.

Frukost på hotellet, med ägg, bacon mm. Smakade väldigt bra. Sen gick vi en promenad runt i stan och tittade. Det mesta var stängt så här på morgonen. Återvände till hotellet, och bestämde oss för att ta ett dopp i poolen på taket. Var jättefint däruppe, men iskallt i vattnet. Vet inte varför.
Poolen på taket.

Härlig utsikt över Huahin.

Bestämmer oss sen för att rulla hemåt. Hade lite inplanerade stopp på vägen. Först till en affär i utkanten av Huahin för att handla en bröllopspresent, vi ska på strandbröllop här i byn på fredag. Då var det avklarat. Nästa stopp vid blomsteraffären för att inhandla lite mer växter till trädgården.
Vi handlade en hel del grönt.

Stoppade sen i Kuiburi för sen lunch. Vi har aldrig stannat där förut och ätit, men när vi klev in på den restaurangen vi valt, så kände thaikillen/kocken igen oss. Han hade jobbat på en restaurang här i Huay Yang för några år sen. Världen är bra liten ibland!

Enkelt kök, men god mat!


Drog sen mote Dancing Korn, skulle stämpla passen alla fyra. Lars och Lena, inga problem. Jag fick också 30 nya dagar, men Roffe hade ett visum, som innebär att han måste lämna landet, för att få 90 nya dagar. Det blir till att åka till Ranong, och över till Burma/Myanmar för att stämpla. Och detta måste ske före den 24 januari.

På väg in till Immigration.

Här stämplar man pass för visum mm.

Nu är vi hemma igen och slappar i varsin fåtölj. Borta bra men hemma bäst! Tack Lars och Lena för 2 kul dagar ihop! Får vi snart göra om igen!

Ikväll blir det lugn hemmakväll med varsin bok!

Vi hörs imorgon igen allihopa! Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar