onsdag 4 januari 2012

Onsdag, 120104, Huahin

Vaknade tidigt, och bestämde oss för långa rundan. När vi kom till grinden kom Lars o Lena förbi så vi gjorde sällskap.
Sen hem och duscha och äta frukost, innan vi drog till Huahin.
Så här såg det ut runt bilen imorse efter gårdagens regn!

Vi gjorde ett första stopp på nyöppnade Bangkok Hospital i Huahin. Har några sår på benen som inte vill ge sig, så vi ville kolla upp detta. Vi skrev in oss, både Roffe och jag, sen fick vi väga och mäta oss, dom tog blodtryck mm. Sen var det till att vänta på doktorn. Men det gick ganska fort. Han konstaterade att det var någon slag infektion vi fått, kanske i något myggbett, så vi fick pencillin så vi blir av med dessa. Jättefint sjukhus!
Massor med medikamenter i en fin påse, samt medlemskort till sjukhuset. Nu är vi registrerade, fotade och klara om vi skulle behöva komma dit någon mer gång.


Bangkok Hospital!


Sen drog vi vidare till Market Village för lite lunch. Det blev på Sizzlers, dom har en buffe där bestående av allt möjligt, mest grönsaker, men vi tycker det är jättegott, och brukar ta det när vi är här.
Sizzler.

Buffen, massor av sallader, men det finns också flertalet soppor, pasta, frukt mm.

Även goda efterrätter som ingår!

Sen drog Roffe iväg till tandläkaren och jag gick runt och strosade lite. Handlade lite rökt skinka, korv, kassler mm som åkte ner i kylväskan. Sen gick jag och mötte Roffe som kom från Tandis.
Gick förbi skolan som precis hade slutat.
Barnen handlar mat genom grinden på skolan.

Vy över huvudgatan i Huahin från gångbron.

Klockan blev mycket innan vi var hemma, så vi bestämde oss för att laga lite mat hemma. Vi hade handlat laxfile på stan, och till det gjorde vi potatismos och broccoli. Smakade väldigt gott!
Det ser väl gott ut?!


Nu sitter vi här och slappar, jag ska jobba imorgon och Roffe ska till Huahin igen för att spela golf.
Sov gott alla därute! Kram från oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar