lördag 14 januari 2012

Fredag 120113, Bröllop!

Tog vår lilla promenadrunda innan frukost. Sen blev det slappa vid poolen. Idag hade vi bestämt att vi skulle ta med Henrik och Susanne, till en fiskrestaurant halvvägs till Thap Sake, så dom kom vid 12 tiden och vi drog dit. Beställde in flera olika skaldjursrätter som vi delade på. Smakade väldigt bra där nere vid havet.

Det är ett härligt ställe att åka till, alldeles färska skaldjur!


Sen när vi satt och väntade på maten fick Henrik se en ganska stor varan komma krälande. Försökte få med den på bild men hann inte riktigt. (Vågade inte riktigt gå så nära heller)
Henrik försöker få en bra bild.

Sen fick vi snabba oss hem, vi skulle på bröllop idag! Kl. 15.00 blev vi sen hämtade med taxi för vidarefärd ner till Nichaville och bröllopet. Det var så fint ordnat på stranden! Romantiskt!
Vägen ner mot stranden kantad av ordkideer.

Strödda rosenblad som brudparet ska vandra i.

Hjärtat där brudparet ska stå när ceremonin genomförs. Vackert!!

Mer blommor!

Stolarna utsatta på stranden för gästerna.

Brudens mor Gunvor.

Numera man och hustru, Nancy och Jocke! Grattis!

Fina bilder i havskanten.

Jättefint dukat! Vi fick en jättegod 4 rättersmeny med goda viner till. Efter maten minglade vi lite i baren, innan bröllopstårtan kom in.

Nu blev det champagne och bröllopstårta! Skål!

Sen tog vi strandvägen hemöver. Blev bjudna på drinkar på altanen hos Roffe och Gunvor innan vi vandrade hemåt i mörkret, efter en kanonkväll! Tack snälla brudparet, Roffe och Gunvor samt övriga släkt vänner som var med i kväll från Roffe och mej.
Härligt att kunna vara på bröllop i sanden barfota!

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar