måndag 2 januari 2012

Måndag, 120202.

Imorse regnade det när vi vaknade, så det blev kaffe och macka framför tv:. Sände lite nyårsrepriser. Men så fort det slutat regna gick vi långa rundan. Det tog lite tid idag, träffade en massa folk som vi stannade och pratade med. Sen var det bad och dusch innan vi stack och käkade lunch. Blev hos Ann. Vi var också och lämnade in en massa tvätt, samt handlade hem lite till kylskåpet.
Verkar bli en mulen dag idag. Det gör inte så mycket, vi sitter med varsin bok på altanen och bara njuter av lugnet.
Ikväll ska vi åka med Yut till ett tempel. Tydligen någon stor marknad där också. Vi får se vad det blir, vet ingenting egentligen, mer än att det är avfärd från hennes restaurang kl. 19.00.

Sagt och gjort, kl 18 åkte vi till Yut och åt lite mat innan vi skulle dra iväg med minibussen. Det hade börjat regna igen, så vi visste inte om vi skulle kunna åka, men vi kom iallafall iväg.
Televinken, han bor på Yuts restaurang eller hos thaiarna bredvid, men så fort vi kommer så kommer han. Kanonfin hund, som tas om hand av Mia o Göran.

Yuts barnbarn, 2 av tjejerna, samt Eys dotter, väntar på att vi ska åka till templet och marknaden.

Roffe på väg in i templet. En massa procedurer att göra, ner på knä, tända ljus, klistra guld, lämna blommor, knyta snöre mm. Men vi fick hjälp av Yut så att vi kunde utföra allt på rätt sätt.


Sen var vi tvugna att tävla lite också, kasta pil på ballong, skjuta gevär med platspluppar mm. Kul.
Hela gänget som åkte, förutom Ee som håller i kameran!


Vi handlade lite småsaker till tjejerna, bla köpte de 2 spel, och så fort vi var hemma igen så satte dom igång att spela.
Tjejerna spelar spel.

Stannade hos Yut en stund och tog ett glas vin innan vi gav oss hem i regnet.
God Natt alla och tack för en trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar