onsdag 11 januari 2012

Tisdag 120109, Huahin

Vaknade tidigt, så det blev långa rundan idag innan frukost. Lars o Lena kom förbi och vi bestämde att vi skulle rulla till Huahin efter att vi ätit lunch hos Yut. Sagt och gjort.
Vi gjorde ett stopp hos bilfirman, lät så konstigt från fläkten i bilen. Här i Thailand behöver man inte boka tid eller så, utan har man handlat bilen av dem så är det bara att komma in och dom tar hand om bilen direkt. Dom fixade till fläkten och vindrutespolarna, som inte funkat på ett tag. Detta kostade 240 bath ca. 50 kr.
Första stoppet, berätta vad man vill att dom ska serva!

Rent och fint i servicehallen.

"Kan inte bilen bli klar snart!?" Roffe och Lena uttråkade.

Vad kan finns under bilen?

Sen drog vi direkt till Huahin. Leta lite hotell innan vi bestämde oss för att ta in på My Place, i närheten av nattmarknaden. Kostade 1700 bath inkl frukost och det var jättefräscht med pool på taket och gratis parkering utanför.
Kan verkligen rekommendera detta hotell, både läge och standard.

Efter incheckning iväg med Tuktuk till Roffes tandläkare, där vi släppte av honom. Lars, Lena och jag satte oss på en bar bredvid och tog en öl. Kom i samspråk med en "svorsk" kille. Svenska mamma och norsk pappa, förklarade han. Bott många år i Sverige men bodde nu i Kirkenäs. Långt, långt upp i Norge. Ishavet nästan........ Trevlig pratstund. Roffe anlände och vi åkte tillbaka till hotellet för en dusch, innan vi gick till Prime och åt en god middag.
Glad Lena o Roffe efter lite mat!

Vi stötte sen på Liza, Sandra och Ida som var i Huahin för att verkligen shoppa loss. Det såg verkligen ut som de gjort det också, stora välfyllda väskor och påsar.

Efter middagen var det nattmarknaden som gällde. Shopping, shopping. Lite handlade vi innan vi drog hem till hotellet och snarkade sött. Ny Huahin dag imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar