fredag 2 december 2011

Fredag 111202, Prachuap

Imorse hade jag bokat med Ola, Mats, Ey och Kärstin att åka till Prachuap. Alla skulle dit i olika ärenden, jag skulle till banken och fixa lite bla. Hade hört talas om en skoaffär där, som sålde Converse skor. Dit gick jag och tittade, och naturligtvis åkte jag hem med ett par rosa fina! Original säger dom, och dem var verkligen fina. Kostade 900 bath för ett par, ca 200 kr. Har ingen riktig koll på vad som kostar hemma, men 200 kr räcker nog inte. Butiken ligger på samma gata som Kasikorn Bank. Om du har Kasikorn Bank på vänster sida, så ligger det här lite längre fram på höger sida. Precis bredvid 7-eleven butiken.
Massor med fina skor att välja på. Sholl skor hade dom mycket av också.



Lunchen åt vi hos Yut, dom satt och spelade kort när vi kom. Enligt lag i Thailand får man inte göra det, inte spela om pengar. Så pengarna åkte snabbt undan. Men kul hade dom. Roffe beställde omelett, och då hade dom gjort en glad gubbe på tallriken av grönsakerna.


Efter lunchen körde vi iväg med bilen till tvätten, hämtade den 2 timmar senare, ren och fin. Och det kostade 180 bath ca 40 kr. Tvättad både utvändigt och invändigt.
Nä vi skulle åka dit med moppen, så fick vi punka. Som tur var nära moppeverkstaden. Dom tar 120 bath för att byta slangen i däcket, ca 25 kr.

Kortspel bland personalen.

Glad grönsaksgubbe!

Biltvätten.

I moppeverkstan.

Massa gammalt skrot!

Snart klart!



Sen åkte vi hem till Teija och Christer på Coconut, dom har köpt ett till hus på detta område. Dom har byggt en jättealtan, och det blev så himla fint.



Står nu och väntar på att maten ska bli klar, idag blir det tortillabröd med kyckling i, med tacosås.
Ska bli gott.
Imorgon sticker vi till Phuket, Pierre och Anette är där nere några dagar med hennes jobb.Ska bli kul att ses igen. Kram till er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar