lördag 10 december 2011

Lördag 111210, V75

Idag vaknade vi tidigt och bestämde oss för långa rundan idag. Solen gick precis upp över havet när vi gick därnere. Är så vackert! Solen går upp strax efter kl. 6.






Röda fruker som växer på stammen till en del palmer, ser ganska fint ut.

Träffade på mr Klea, han hade varit på marknaden och hade sina 2 småhundar med sig. Söta.

Här sitter den ena av våra hundar och väntar på oss.

Hem och åt omelett till frukost och papaya. Gott. Sen tog vi oss en tur till trädgårdsmästaren igen. Vi ville köpa ett citrus träd till Inger och Bernt som tack för hjälpen med hundarna. Vi bestämde oss också för att köpa ett mangoträd. Det kommer dom hem och planterar åt oss. Åkte in till Inger o Bernt med trädet, sen åkte vi till Ann och åt lunch.
Var tvungna att tanka mopparna innan vi drog över motorvägen.

Min moppe ville inte auto starta så vi stannade hos meken, och han drog åt en skruv eller nåt på batteriet och sen var det inte problem.

Stoppade på klädmarknaden och köpte ett par skor, 50 bath, ca 10 kr. Ibland måste man unna sig!



Kl. 3 skulle Karin och Einar åka hem. Det är Lars syster med man. Dom har hyrt vår lägenhet så vi åkte ner och sa hej då och "checkade ut" dem. Dom var inte glada över att åka hem, dom har trivts väldigt bra.

Sen stannade vi till hos Lars o Lena för att titta på deras utbyggnad av altanen. Mycket pinnar var det. Dom skulle visst gjuta idag, ingen cementbil eller blandare, utan allt görs för hand.

Lars o Lenas hus på Van Ravi.

Väl hemma bestämde jag mig för att åka till Chang Corner och träna. Roffe skulle sätta sig och sätta ihop V75 systemet till kvällen. Körde en timme, Oddvar var där och coachade.
Sen kom Lars och Lena förbi med inflyttningspresent till oss. Ett bananträd och ett papayaträd, jätte kul. Tack snälla ni!
Det får trädsgårdsmästaren plantera när han kommer med mangoträdet. Kul att ha fruktträd i trädgården här nere.

Sen drog vi till Ann och åt middag, Lillemor och Janne och Tuk anslöt.
Lars och Lena. Lena försöker ge hundarna godis.

Janne och Tuk.


Kvällen tillbringade vi på Chang Corner. Tittade på V75 som tyvärr inte gav några miljoner denna vecka heller. Men vi hade trevligt i vårt sällskap och avslutade med ett glas vin nere hos Uffe i Sjöboden. Tyvärr inga bilder eftersom min kamera la av. Ska åka till fotoaffären idag och försöka få den fixad.

Imorgon 3:e advent. Får bli kaffe och lussbulle.
Ha det jättebra, kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar