lördag 17 december 2011

Söndag 111217

Efter lunchen blev det en stund vi poolen. Sen satte jag fart med att göra köttbullar, hade fått jättefin köttfärs av Oddvar, som han hade finmalt till oss. Det blir gott på julafton det!
Senare på eftermiddagen bestämde vi oss för att åka ner till Chang Corner och träna, så det gjorde vi. Sen åkte jag hem och Alexandra tog massage där nere. 1 timmes oljemassage. Härligt!
Sen åkte vi till Ann och åt middag, innan det var dags att åka ner till Chang Corner igen, för att dra igång V75 lördagen.
Den här gången var vi ganska många därnere. 11 andelar var vi som spelade.
Roffe hade tippat riktigt bra, och efter 5 lopp var vi med, men sen körde det ihop sig. Stämde inte med A och B hästar. Han gör ett reducerat system för att försöka få med så många hästar som möjligt, men uppfylls inte alla kraven så får man inte 7 rätt.
5 rätt fick vi, men det gav ingen utdelning. Däremot spelade vi en dubbel, vi som var där, och den gick in med oddset 13,3 x 40 kr = ca 500 sek. Det ni! Delat på 10 andelar! Inte miljonärer denna vecka heller, men vem vet, kanske nästa.
Blivande miljonärer? Sorry, inte denna vecka!

Lars-Åke och Roffe.

En god drink!

Gubsen sitter utanför och umgås.

Andelarna.

Denna lördag avslutades också nere i Sjöboden, hos gubsen, med ett glas vin. Sen hem till sängen, blev ganska sent faktiskt, men trevligt som vanligt.

Idag blev det ingen morgonpromenad, gjorde god frukost istället, bakade glutenfria scones till Alex, tyvärr inte de bästa, men hon tyckte de var ok. Får göra ett nytt försök imorgon.

Sen åkte Roffe och jag och lämnade in tvätten, och efter det åkte vi till Nungs mamma, för att försöka få en salva, eftersom han har fått en massa utslag på kroppen. Vet inte riktigt vad det kan vara. Men lite antibiotika salva så ska det väl ge sig.


Här finns det mesta i medecinväg att köpa!


Återkommer senare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar