tisdag 20 december 2011

Tisdag, 111220, Stranden

Som vanligt, morgonpromenad. Sen efter frukost bestämde vi oss för att åka ner till beachen, vi brukar åka till Kai Beach. Finns flera olika att välja på, men Kai har väldigt bra mat.
Innan vi åkte dit var vi ner till Sjöboden och sa hej då och god jul till Uffe och Mats som skulle åka hem idag. Dom har precis börjat gräva för pool nere hos sej.
Förberedande för pool vid Sjöboden, 4 x 8 m.

Blåste rätt rejält nere vid beachen, så efter lunch tog Alex och jag moppen och åkte hem, och la oss vid poolen och läste. Här är det lä, och det var riktigt skönt.
Kai Beach, lite väl ljusa bilder men men....


Sen kom Lars och Lena förbi och åt lite räkor hos oss, som vi hade kokat. Blev ett glas vitt till. Alex följde med familjen Åhlund till Prachuap för lite shopping, är tisdagsmarknad där varje vecka.

Var ner till Lars och Lena sen, och tog ett glas vin innan middagen. Alex kom hem, men hon var trött så hon åt lite hemma, medans vi andra rullade till Ann.
Idag var Ann på strålande humör, och även hon tog ett glas vin.
Ann och Ey skojar om nåt!

Skål!

Hemma igen strax efter 9. Ännu en dag i vårt lilla paradis. Ikväll har Oscar och Malin landat i Singapore, så imorgon kväll har vi även dem här hos oss. Ska bli så kul!

Sov Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar