onsdag 7 december 2011

Onsdag 111207, Huahin, Tandläkaren

Roffe och jag hade tid hos tandläkaren igår i Huahin. En jättefin klinik, som öppnade förra året. Tandläkare Supansa, väldigt rar och försiktig.
Roffe hann ta ett dopp i poolen hemma efter morgonpromenaden, innan vi stack till Huahin.

Tandläkaren, till höger, i egen hög person.

Kliniken ligger i närheten av Market Village.

Innan vi skulle vara där så hade vi lite ärenden att uträtta. Uffe åkte med, och som vanligt blir det en del shopping i Huahin. Behövde lite nya småbord, en lampa mm. Åt lunchbuffe på Sizzlers i Market Village. En grönsaksbuffe med massa goda saker, sen finns det även soppa, pasta mm. Gott var det och mätta blev vi.
Market Village, ett stort köpcentrum med en massa affärer.


Roffe tog första tiden hos tandläkaren, och han hade en spricka i tanden, och är tvungen att sätta dit en stifttand. Inte kul! Men det är lika bra att göra det ordenligt när man ändå håller på.
Jag däremot hade bara bitit av en liten bit av en tand, och den lagade hon och sen gjorde hon vanlig undersökning, tog tandsten och fluorlackade tänderna. Totalt 1000 bath,, ca 200 kr. Det är helt ok pris tycker jag.
Roffe och Uffe sitter och väntar på att jag ska bli klar hos tandläkaren.


Sen rullade vi hemåt, lastade av Uffes grejer nere hos honom, sen var det bara hem och till duschen. Middag åt vi hos Kaew, vi åt pannbiff med lök, man fick mycket mat och det smakade väldigt bra. Sen var vi ganska trötta så vi rullade hemåt strax före kl. 9. Satt en stund vid poolen och softade, innan vi gick till sängs. Hörs imorgon! Då ska Roffe till Huahin, (igen), och spela golf, jag blir hemma och jobbar istället.
Lite julpynt i huset!

1 kommentar:

  1. Hej! Skall åka till Hua Hin och är lite sugen på att besöka tandläkaren där. Funderade på om du vet hur mycket Roffe fick betala för sin stifttand?

    SvaraRadera