söndag 18 december 2011

Söndag 111218, Moppeutflykt

Idag åt vi lunch hos Yut, inte speciellt ovanligt. Men hon har så himla god mat! Där träffade vi Janne o Tuk. Vi hade bestämt oss för att göra en moppeutflykt till Thapsake idag, och Janne hängde på. Hem och vila lite på maten, och sen vid 3-tiden rullade vi iväg. Man åker en kringelikrok väg dit, så man slipper motorvägen. Körde fel några gånger, men snart var vi framme. Vi trodde att dom hade marknad på söndagar, men det hade dom inte. Så vi köpte lite vatten och rullade sakta hemåt igen. Fick senare på kvällen reda på att marknaden var flyttad, så nu vet vi var den ligger.
Vi stannade till på ett nytt område i Huay Yang, som heter San Aron, för att kolla lite. Ligger fint vid beachen, men ganska långt från byn (tycker vi).
Stannde till en stund för att kika lite. Vågorna var ganska höga.

Havet!

På beachroaden upp till stan har dom satt upp jättefina nya lyktstolpar, med olika stjärntecken på.


Hjälm måsta man ha när man far iväg under palmträden med alla sina kokosnötter.

När vi åkte hem såg vi några thaiare som var ute och rodde i en väldigt liten roddbåt. Vet inte vad dom skulle göra.

Antar att han bor på denna flotte, han ropade och hejade på oss.

Nere vid San Aron Beach.


Budda och Alex.

Sen var det bara att duscha, vi bestämde att vi skulle gå och äta med Familjen Åhlund från Stallarholmen. Dom är här i byn för 3:e gången. Vi bestämde oss för Bengans.
Jag käkade pannbiff med lök och Roffe Pyttipanna. Vi hade en trevlig kväll, och rullade hem vid 9.30 tiden, vi var ganska trötta efter moppeturen.
Hela gänget! Tilde har fotat.

Moa.

Roffe, Alex och halva Camilla.

Närbild på Tilde.



Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar