tisdag 27 december 2011

Tisdag, 111227.

Ungdomarna var redan här och fixade frukost när vi vaknade. Dom är morgonpigga. Idag sista dagen för Oscar o Malin, de åker vidare ikväll.
Städade och fixade lite i huset, några dopp i poolen blev det också. Lunch hos Ann, där vi också bokade bord till ikväll. Vi bokade för 11 personer kl. 19.00.
Efter det åkte vi till sjukstugan för att få våra myggbett, eller vad det nu är, omlagda. Oscar hade också fått skavsår som varade, och som han fick omlagt.
Soldyrkarna!

Sjukstugan.

Oscar blir omplåstrad.

Omplåstrad och klar!

Sen drog vi ner till Sjöboden för att kolla hur det går med deras pool. Uffe, det har inte hänt mycket!
Poolen, inte riktigt klar!

Ungdomarna ville till Dog Rescque och titta, så vi vi åkte dit. En herrans massa hundar, och Malin ville ta de flesta med sig hem.
På hundgården.


Sen blev vi sugna på glass, så vi racade ikapp glassbilen.
Thailändsk glassbil!

Sen fick vi tyvärr tråkiga nyheter från Sverige, en av våra bästa vänner hade gått bort på julafton, efter en tids sjukdom. Vi tänker på nära och kära!

Kl. 6 var vi bjudna till Lars o Lena på en drink. Vi rullade dit, ungdomarna tyckte det var kul att få se deras hus, dom hade inte varit där förut.
Hemma hos Lars och Lena.

Sen begav vi oss till Ann, Ola o Ey och Janne och Tuk var redan där. Sen beställde vi in en massa thairätter som vi delade på. Blev tomt på varenda tallrik och gott var det. Sen ringde Lars efter pannkaksmoppen, alltid lika populär.
Mina två!

Pannkaksvagnen!

Ann och Pannkaksmannen.

Lena och Alex.

Lena vet inte vad hon ska beställa ser det ut som.

Oscar och Malin begav sig sen hem till lägenheten för att packa ihop sitt, Som hämtar dem och kör dem till bussen, som ska ta dem ner till Koh Lippe´s färjeläger. Där ska dom möte upp kompisar från Linköping, dykning och snorkling står på schemat innan dom far vidare mot Singapore och sen Linköping. Vi får tacka för en massa härliga dagar tillsammans med er härnere, och hoppas att ni får en jättemysig fortsatt vistelse i Thailand. Kram kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar