tisdag 6 december 2011

Tisdag 111206, Fix i huset!

Startade med att gå vår runda, och stannade och handlade ägg på vägen, eftersom det var slut hemma. Gick hem och fixade frukost, innan vi började att röja av lite hemma. Packade upp, städade av lite, Roffe borrade upp lite fler krokar mm på olika ställen, satte upp gardiner, både i allrummet och i gätrummet. Det blev jättebra.



Lunchen stack vi iväg till Yut och åt. Sen bestämde vi oss för att åka och hälsa på Uffe i Sjöboden. Satt där och pratade en stund, och bestämde att Uffe skulle åka med oss till Huahin imorgon, vi ska till tandläkaren, både Roffe och jag.
När vi åkte hemåt, så stoppade vi på Chang Corner, där satt Carina och Rolf från Linköping och fikade. Satt och pratade med dem en stund. Dom ska vara nere i 6 veckor nu, och är jätteglada för det. Sen var jag tvungen att åka bort till sjukstugan igen för omplåstring. Såg mycket bättre ut idag.
Kl. 18.00 var vi bjudna hem till Tord och Lisbeth, det är dom som hyr vårt hus på Lotus 1. Roligt att bli hembjuden till sitt eget hus! Vi var många där, och efter en stund gav vi oss iväg till Krua Maew för att äta middag.
Blev hembjudna till Lars och Lena efteråt, men tackade nej, eftersom vi ska upp tidigt imorgon för avfärd till Huahin. Lars och Lena: Vi har det gärna innestående!

Tack alla för en trevlig kväll!

Lisbeth, Tord, Marianne och Benny.

Lars, Lena, Lisbeth, Einar och Karin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar